2009-04-05 14:28:05• hírek • Szatmár.ro

Nem tolongott a tömeg

A megszokotthoz viszonyítva kisebb érdeklődés kísérte a G.M.Zamfirescu Kultúrházban szombat este megszervezett rockkoncerteket. Matei Maria Magdolna, a Kultúrház referense szerint ez a melodikusabb rockstílus nem jellemzi a helyi rockkerek ízlését.

A G.M. Zamfirescu Kultrúház minden hónapban gondol a rockzene kedvelőire, s rendszeresen meghívja a műfaj kiemelkedő zenekarait. Szombat este két Szatmárnémeti együttes az Expirit és a Florian Band zenekarok léptek színpadra, illetve egy együttes, az October a magyarországi Szolnok településről érkezett. A külföldi zenekar most először lépett színpadra a szatmári közönség előtt, ám Erdélyben főként Székelyföldön visszatérő sztrárvendégek.

Szombat este azonban a megszokottól eltérően most nem tolakodott a tömeg. Mindhárom zenekar melodikusabb stílust képvisel, a helyiek inkább a kemény rockot kedvelik - mondja Matei Maria Magdalena, a Kultúrház referense, aki egyébként azt is hozzátette: nem tervezik, hogy mindig csak egyfajta írányú rockesteket szervezzenek, ezért a könnyedebb dallamokat játszó zenakarokat továbbra is becsempészik a keményebb műfajú zenekarok közé.

Mint megtudtuk már tervben van a következő rockoncert, amely remélhetőleg nagyobb érteklődésre tesz szert. Április 24-én a Legion és az Ultimul Nivel zenekarok lépnek színpadra.

Szombat este újabb rockkoncertet szerveztek a Zamfirescu Kultúrházban

A megszokotthoz viszonyítva kisebb érdeklődés kísérte a mostani rockestet

Három rockzenekar az Expirit, a Florian Band és az october lépett színpadra

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: